Lidl Sighişoara la un pas de inaugurare

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a companiei Lidl România, inaugurarea şi deschiderea noului magazin Lidl de la Sighişoara va avea loc joi, 8 martie, începând cu ora 7:30. Lucrările de construcţie începute în vara anului 2017, au fost încheiate în urmă cu aproape 2 săptămâni, în 19 februarie când, în prezenţa oficialităţilor locale, beneficiarul a făcut recepţia construcţiei. Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Sighişoara la acea dată, magazinul are o suprafață 2.600 mp și dispune de un număr de 129 de locuri de parcare, iar valoarea investiției a fost de aproximativ 16 milioane lei.
Pe lângă impactul pozitiv din punct de vedere arhitectural asupra zonei în care este situat, scăderea prețurilor datorită dinamicii ofertei și a concurenței noi apărute pe piața sighișoreană, precum și crearea de noi locuri de muncă, supermarket-ul va avea o contribuție semnificativă la bugetul local și în viața comunității, mai precizeaza comunicatul citat de postul RadioSon Sighişoara.
De asemenea, Lidl România a încheiat un contract de sponsorizare în valoare de 147.000 lei cu Școala gimnazială ”Aurel Mosora”, sumă ce urmează a fi utilizată pentru efectuarea lucrărilor de zugrăvire a clădirii în interior și exterior si va efectua pe cheltuiala sa lucrările de reabilitare a părții exterioare a clădirii școlii dinspre supermarket, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi:

Avem Lidl. Dar ce facem cu circulaţia în zonă (Sighişoara Altfel)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes