Turismul sighişorean: identitate locală, branding şi comunicare

Invitaţie!
Conferinţă de presă la Sighișoara: prezentare rezultate proiect “Turismul sighişorean: identitate locală, branding şi comunicare”
Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES vă invită, în data de 28 noiembrie 2017, la conferința de presă prilejuită de prezentarea rezultatelor obținute în cadrul proiectului “Turismul sighişorean:
identitate locală, branding şi comunicare”, proiect finanţat de Municipiul Sighişoara şi co-finanţat de Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES.
Proiectul derulat începând cu data de 1 iulie 2017 de către Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES, a contribuit la dezvoltarea turismului din Sighișoara, prin dezvoltarea de mecanisme de
educație care să conducă la crearea unei comunicări mai bune a specificului şi identităţii structurilor de primire turistică din Sighişoara, dar și prin identificarea de noi modalități prin care poate
fi dezvoltat turismul din Sighișoara. În cadrul conferinței de presă, vor ( prezentate principalele rezultatele obținute după aproape cinci luni de implementare a proiectului și se va lansa raportul despre proiect.
Conferința de presă va avea loc începând cu ora 16:00, la sala de conferințe a Pensiunii San Gennaro din Sighișoara (în centru, Str. Consiliul Europei Nr. 3).
Pentru relaţii suplimentare:
Nicoleta Anghel, coordonator proiect, Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES
Tel: 0722.244.004, e-mail: office@cedes.ro
CENTRUL PENTRU DEZVOLTARE SOCIALĂ CEDES
545400 Loc. Sighişoara, Jud. Mureş
Str. Mihai Viteazu 93/7 ; Tel. 0722.244.004
www.cedes.ro ; email : office@cedes.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes