Obiectivele Spitalului din Sighișoara în anul 2017

Anul 2017 se anunţă a fi unul cu obiective importante pentru conducerea Spitalului Municipal din Sighişoara, care doreşte atât achiziţionarea de aparatură medicală de ultimă generaţie, cât şi realizarea reparaţiilor la clădirile în care funcţionează secţiile Spitalului. Despre bugetul alocat Spitalului Municipal Sighişoara în acest an, despre investiţii, obiective şi echipa medicală ne vorbeşte dr. Aurelia Maşca, managerul Spitalului Municipal din Sighişoara.*

Reporter: Care este bugetul Spitalului Municipal din Sighişoara pentru anul 2017 şi care sunt principalele obiective pe care doriţi să le îndepliniţi?

Dr. Aurelia Maşca, manager Spitalul Municipal din Sighişoara: Comitetul Director din cadrul Spitalului Municipal din Sighişoara a realizat o listă de investiţii pentru anul 2017, care a fost prezentată Consiliului de Administraţie şi aprobată. Astfel, pentru anul 2017, din veniturile proprii Spitalului, secţiunea Dezvoltare, Spitalul alocă suma de 1.482.000 lei. Din această sumă se alocă 531.000 lei pentru aparatură medicală pentru secţiile şi compartimentele Spitalului. Vom achiziţiona aparatură medicală la Cabinetul Oftalomologie: un oftalmoscop, un biomicroscop, un perimetru, o masă cu echipament oftalomologic, practic cabinetul va beneficia de dotări moderne. Cabinetul Dermatologie va fi dotat cu un electrocauter şi sistem de crioterapie. La Secţia Obstetrică-Ginecologie se va achiziţiona o masă de operaţii, o lampă scialitică, un aspirator de secreţii şi un ecograf. La Compartimentul ORL se va achiziţiona un videolaringoscop şi un nasofaringoscop. (citeşte articolul complet)

Referinţe:

Mizeria din Spitalul Municipal din Sighisoara i-a impins pe oameni sa iasa la protest. Cer demisia managerului (Ştirile ProTV – septembrie 2016)

EXCLUSIVITATE! Managerul Spitalului din Sighişoara răspunde acuzaţiilor (Radio Tîrgu Mureş – septembrie 2016)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes