Festivalul Internațional de Arte și Film ‘Vampirii’ de la Sighișoara, inclus în Top 100 Festivaluri de Film din Lume

Festivalul Internațional de Arte și Film “Vampirii” (International Vampire Film and Arts Festival – IVFAF), a cărei primă ediție a fost organizată anul trecut la Sighișoara, a fost inclus în Top 100 Festivaluri de Film din Lume de către prestigiosul website www.filmfestivals.com, se arată într-o adresă trimisă Primăriei Sighișoara de către organizatorii evenimentului.

Managerul de proiecte al Primăriei Sighișoara, Ioana Maria Șandru, a declarat, că organizatorii Festivalului Internațional de Arte și Film “Vampirii’, Craig Hooper, lector la Universitatea South Wales, și Peter Phillips, managerul companiei britanice Xanadu, au anunțat includerea manifestării sighișorene în Top 100 Festivaluri de Film din Lume printr-o adresă în care își exprimau dorința de a organiza cea de-a doua ediție, în perioada 25-28 mai 2017.

”Festivalul Internațional de artă și Film având ca temă vampirii a debutat în anul 2016 în Sighișoara și a fost considerat un mare succes de către toți cei implicați, inclusiv de către mulți cetățeni ai orașului, care au participat la festival. A fost inclus în Top 100 Festivaluri de Film din Lume, de către prestigiosul website www.filmfestivals.com. (…) Obiectivul acestui festival este afirmarea sa ca principală industrie de festival de artă multimedia având ca temă vampirii și genul horror asociat acestei teme și, de asemenea, să promoveze împrejurimile unice și frumoase pe care Sighișoara și Transilvania le oferă ca decor pentru festival. (citeşte articolul complet)

Citeşte şi:

Nouă premieră cinematografică la Festivalul Internaţional de Arte şi Film ‘Vampirii’ de la Sighişoara (AGERPRES via Punctul)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes