PSD mai pierde un om: primarul orasului Sighisoara si-a dat demisia din functie

LATER EDIT: Primarul Sighişoarei, Ovidiu Mălâncrăvean, a transmis prefectului judeţului Mureş, Lucian Goga o cerere de demisie.

Prefectul judeţului Mureş a primit o cerere de demisie semnată de profesor Ovidiu Mălâncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.
“Adresa a fost trimisă de la Primăria Sighişoara cu semnatura profesor Ovidiu Mălâncrăvean şi se invocau motive personale” a declarat prefectul judeţului Mureş Lucian Goga.
Conform Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali primarul poate demisiona, anunţând în scris consiliul local şi prefectul. La prima şedinţă a consiliului, preşedintele de şedinţă ia act de această situaţie, care se consemnează în procesul-verbal iar prefectul emite un ordin prin care constată încetarea mandatului primarului.
Primarul municipiului Ovidiu Mălâncrăvean nu a putut fi contactat pentru informaţii suplimentare.

Primarul PSD al orasului Sighisoara, Ovidiu Malancravean, si-a dat demisia din functia de primar, a declarat pentru HotNews.ro prefectul judetului Mures, Lucian Goga. Goga a mai spus ca primarul a demisionat “din motive personale”. Primarul demisionar nu a raspuns apelurilor HotNews.ro pentru a explica de ce a demisionat.
Vom reveni

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes