Site gândit ca un ghid complet al alegătorului, lansat de Initiaţiva România: Sute de candidaţi penali, incompatibili, inamici ai statului de drept vor să ajungă în Parlament

logo hotnewsMiscarea civica Initiativa Romania a lansat duminica site-ul www.alegeriparlamentare2016.ro (AP16), un amplu proiect de informare publica electorala si de prezentare a candidatilor, partidelor, programelor de guvernare, a istoriei politice a partidelor si rezultatelor electorale din 1990 pana astazi, drepturilor si obligatiilor legale ale alegatorului in ziua votului. Site-ul a fost gandit ca un ghid complet al alegatorului la alegerile din 11 decembrie 2016. In urma documentarii pentru realizarea site-ului, reprezentantii Initiativa Romania spun ca au constatat ca sute de candidati penali, incompatibili, in conflict de interese, traseisti sau inamici ai statului de drept vor sa ajunga in acest an in Parlament.

“Miscarea civica Initiativa Romania a lansat astazi site-ul www.alegeriparlamentare2016.ro (AP16). AP16 este cel mai amplu proiect din ultimii 26 de ani de informare publica electorala si de prezentare a candidatilor, partidelor, programelor de guvernare, a istoriei politice a partidelor si rezultatelor electorale din 1990 pana astazi, drepturilor si obligatiilor legale ale alegatorului in ziua votului. AP16 este un ghid complet al alegatorului la alegerile generale din 11 decembrie 2016″, arata miscarea civica Initiativa Romania, intr-un comunicat.

Initiativa Romania a estimat generos un numar de 746 de candidati cu sanse de a intra in Parlament (zona eligibila), pe baza sondajelor de opinie realizate pana la data de 14 noiembrie 2016. Este vorba despre 220 de candidati PSD, 188 de candidati PNL, 104 candidati USR, 101 candidati ALDE, 96 de candidati PMP si 37 de candidati UDMR. (citeşte articolul complet)

Pentru a vedea lista completă a candidaţilor din Judeţul Mureş, a celor eligibili şi a acelora care prezintă un risc conform criteriilor mişcării civice Iniţiativa România, urmăriţi link-ul http://www.alegeriparlamentare2016.ro/candidati/candidatilist/stateId:261

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes