Dezbatere publică pe taxele şi impozitele anului 2017

primaria-sighisoara1În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Municipiul Sighişoara organizează la sediul său din Piața Muzeului, nr. 7, în data de 5 decembrie 2016, ora 15,00, în Sala Mare, dezbatere publică a Proiectului de hotărâre privind impozitele și taxele locale pentru anul 2017, proiect ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local.

Persoanele sau organizațiile interesate,  pot transmite conform anunțului postat pe site-ul instituției www.sighisoara.org.ro, până în data de 2 decembrie 2016, ora 13,00 și în condițiile anunțate în acesta, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre, în care se va specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre la care se referă, menționând totodată data trimiterii și datele de contact ale expeditorului,  care se depun la Registratura instituției sau prin fax la nr. 0265771278, respectiv e-mail primaria@sighisoara.org.ro. Modalitatea de înscriere și luare a cuvântului se va face în ordinea în care au fost depuse propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de reomandare privind proiectul, iar timpul alocat luării cuvântului este de trei  minute pentru fiecare interlocutor.

Proiectul privind impozitele și taxele locale pentru anul 2017, este postat pe site-ul www.sighisoara.org.ro, respectiv pe panoul de afişaj de la intrarea în sediul  instituţiei.

Participarea la dezbaterea publică este deschisă tuturor celor interesaţi. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție.

Așteptăm cu interes poziția dumneavoastră referitoare la acest proiect, precum și propunerile și observațiile, care vor purta mențiunea: ”Recomandare la proiect de act normativ”.

Primar, Ovidiu-Dumitru Mălâncrăvean

Vezi: Proiectul de Hotărâre privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2017

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes