Mizeria din Spitalul Municipal din Sighisoara i-a impins pe oameni sa iasa la protest. Cer demisia managerului

logo stiriProtest de amploare joi seara la Sighisoara, unde zeci de oameni s-au adunat in fata primariei si au cerut demisia conducerii Spitalului Municipal. Actiunea vine dupa un incident revoltator, care a avut loc in urma cu doua luni. Atunci, o pacienta a facut publice imagini in care a surprins mizeria din saloane. In plus, femeia sustine ca managerul institutiei ar fi incercat sa o intimideze dupa aparitia inregistrarii.

Revolta a inceput in luna iulie, cand o pacienta a postat pe Facebook fotografii cu perna murdara si peretii plini de mucegai si sange din sectia de Pneumologie. Atunci, managerul Spitalului Municipal din Sighisoara ar fi incercat sa o intimideze pe femeie.

Oamenii sunt nemultumiti de conditiile din spital, dar si de lipsa personalului medical. Ei spun ca din 13 sectii au mai ramas doar patru, iar in ultimii ani au plecat peste 20 de medici. (citeşte articolul complet)

Pe aceeaşi temă:

Sighişorenii cer schimbarea conducerii spitalului (Independentul sighişorean)

Referinţe:

Petiţie pentru un spital civilizat prezentată consilierilor şi trimisă la Ministerul Sănătăţii (Jurnalul Sighişoara Reporter)

Cum reacționează un manager de spital în fața unei noi imagini horror (Tolo.ro)

Imagini înfiorătoare surprinse la Spitalul din Sighişoara: „Eu nu am cuvinte, poate aveţi voi?“ (Adevărul.ro)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes