Festivalul Sighişoara Medievală nu va mai avea loc anul acesta

medifaxFestivalul Sighişoara Medievală nu va mai avea loc anul acesta deoarece primăria municipiului nu poate organiza proceduri conform noii legi a achiziţiilor publice pentru tot ce include o astfel de manifestare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Sighişoarei, Ovidiu Mălăncrăvean, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că Festivalul Sighişoara Medievală va avea loc anul viitor, la sfârşitul lunii iulie, care este data consacrată.

”Am avut, vineri, şedinţa Consiliului Local Sighişoara în care, iniţial, urma să discutăm despre organizarea Festivalului Sighişoara Meievală, dar nu am mai abordat acest subiect. Festivalul Sighişoara Medievală rămâne suspendat, am decis că nu va mai fi organizat în acest an, îl vom relua anul viitor, tot la sfârşitul lunii iulie, data consacrată. Primăria nu mai poate organiza acest festival din cauza timpului foarte scurt până la perioada când ne propusesem, primul week-end din septembrie, având în vedere că nu putem găsi un partener în mod legal. Primăria nu putea organiza pentru că nu era pregătită pentru noua Lege a achiziţiilor
publice, pentru că tot ce ţine de infrastructură, diverse închirieri, serviciile artiştilor, cazările, toate procedurile trebuie să meargă prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Este extrem de complicat. Regret această situaţie”, a spus Mălăncrăvean. (citeşte articolul complet)

Referinţe:

Povestea Festivalului Sighişoara Medievală 2016 (Jurnalul Sighişoara Reporter)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes