Sat românesc, în topul celor mai recomandate locuri pentru călărie din Europa

logo-digi24Un loc uitat de lume din România a devenit o atracţie pentru pasionaţii sportului ecvestru. La Prod, în judeţul Sibiu, cu greu prinzi semnal la telefonul mobil. Cu toate acestea aici se desfăşoară, de 7 ani, cel mai popular concurs hipic studenţesc din lume.

Până să existe acest eveniment, localnicii spun că în satul lor nu s-a mai întâmplat nimic de când se ştiu. Totul i se datorează lui Mihnea Vîrgolici, inginer zootehnist și arbitru internațional de echitație, un bucureștean care și-a făcut “buletin de Transilvania” de dragul pasiunii sale pentru cai.

Mihnea Vîrgolici, arbitru internaţional de echitaţie: „Dacă accepți că e o pasiune și te duci pentru ea până în pânzele albe, uite aici ajungi.”

Joachim Norenberg, vizitator: „ Am auzit vorbindu-se despre acest loc la hotel, la Sighișoara, ne-au recomandat locul ăsta și am venit. Am vrut să călărim și apoi, întâmplător, am văzut și natura, călare. Ador acest loc. Este verde, este frumos. Iar, caii sunt foarte prietenoși.” (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes