Minoră dispărută

Update 21 iulie 2016: Minora dată dispărută a fost găsită de poliţiştii din Sighişoara.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighişoara, au identificat minora Punca Antonela, care a fost dată dispărută,  la stâna de animale din satul Seleuş, comuna Daneş, unde părinţii naturali îşi desfăşoară activitatea.
Minora de bună-voie doreşte să locuiască împreună cu părinţii la stâna de animale unde părinţii naturali îşi desfăşoară activitatea.

 

Poliţiştii din Mureş caută o minoră de 16 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu la un magazin din Sighișoara, unde era angajată pe perioada vacanței și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la 0265-202467, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.PUNCA ANTONELA
Poliția Municipiului Sighișoara a fost sesizată că, la data de 16 iulie a.c., PUNCA ANTONELA, de 16 ani, din satul Saeș, comuna  Apold,  judeţul Mureș, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, la magazinul din Sighișoara, unde era angajată pe perioada vacanței și nu a mai revenit până în prezent.
Aceasta are aproximativ 1,58 m înălţime, păr șaten lung, ochi căprui.
La momentul plecării, adolescenta purta pantaloni de stofă de culoare deschisă, pulover de culoare roz şi pantofi sport de culoare albă, având asupra ei o geantă de umăr de culoare roşu cu negru, cu inscripţia ,,Canada’’.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la 0265-202467, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Orice ajutor este bine-venit (comunicatul poate fi găsit aici și în format pdf aici)!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes