Rezultate Bacalaureat 2016

independentulMinisterul Educaţiei a dat publicităţii notele obținute de elevi la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an. După analizarea contestaţiilor notele finale vor fi făcute publice în 16 iulie.

Anul acesta au fost 4 probe, atât la evaluarea orală, cât și la cea scrisă: Limba şi literatura română, Limba şi literatură maternă, proba obligatorie a profilului şi proba la alegere a profilului şi specializării.

Media minimă de promovare pe disciplină este 5, iar media finală, a tuturor disciplinelor, necesară pentru promovare, este minim 6.

La Colegiul Național “Mircea Eliade” s-au înscris 147 de elevi, dintre care 104 au promovat, 41 au fost respinși, iar 2 nu s-au prezentat. Nota cea mai mare a fost 9,88 și nota cea mai mică a fost 6,07. (vezi rezultate)

La Liceul Teoretic “Joseph Haltrich” s-au înscris 95 de elevi, dintre care 71 au promovat, 21 au fost respinși, iar 3 nu s-au prezentat. Nota cea mai mare a fost 9,36 și nota cea mai mică a fost 6,01. (vezi rezultate)

La Liceul Tehnologic Nr. 1 s-au înscris 69 de elevi, dintre care doar 4 au promovat. 40 au fost respinși, iar 25 nu s-au prezentat. Cea mai mare notă a fost 7,21 și cea mai mică notă a fost 6,43. (vezi rezultate)

Rata de promovabilitate pe țară a fost de 66,7%.

Elevii care au ratat prima sesiune vor avea o a doua șansă la sesiunea ce va avea loc în august-septembrie.

Citeşte şi:

O singură medie de 10 şi promovabilitate de 61,77% la examenul de Bacalaureat (AGERPRESS via Punctul)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes