Dansatorii sighişoreni – campioni europeni

independentulDansatorii sighișoreni de la Clubul Copiilor au obținut locul I la Campionatul European de dans din Slovacia. Chiar dacă au fost peste 1500 de coregrafii, sighișorenii au fost cei care au luat premiul special pentru coregrafie. Ce au simțit pe scenă, dar și cum au fost întâmpinați la întoarcerea acasă, ne-au povestit chiar dansatorii.

„Cele mai frumoase rezultate pe care le-am obținut de când sunt eu profesor”

   Trupele de dans de performanță din Sighișoara, Diamonds și K-boom, antrenate de profesorul Cornel Câmpian, au obținut mai multe locuri I, premiul special pentru coregrafie, dar și cel mai mare punctaj din competiție.

„Spre bucuria mea, a părinților și a tuturor celor care ne-au susținut, Sighișoara a obținut rezultate uluitoare la acest campionat. Pot să spun că sunt cele mai frumoase rezultate pe care le-am obținut de când sunt eu profesor la Clubul Copiilor. Este o încununare a unei munci pe care am depus-o anul acesta alături de acești copii. Trupa Diamonds a obținut două locuri I. Au fost premiați cu trofeul de aur! Au fot recompensați inclusiv cu un premiu special pentru coregrafie. Ei au prezentat un dans țigănesc și unul disco. Trupa K-Boom a încântat publicul de la acest concurs cu două coregrafii. Este vorba despre un dans modern după cunoscutul joc Super Mario și despre un dans tribal, care a obținut pe lângă premiul I și un premiu special pentru cel mai mare punctaj din concurs.”, ne-a declarat prof. Cornel Câmpian. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes