Targul din Ardeal unde puteti cumpara papuci exact precum cei ai printului Charles. Ce delicatese costa 50 de euro kilogramul

logo stiriLanga Turnul Cojocarilor din cetatea medievala Sighisoara s-a deschis targul mestesugarilor. Cei care vor pot sa incerce faimoasele gustari testate chiar mostenitorul coroanei.

Turistii care ajung vara aceasta in Sighisoara au sansa sa guste din preparatele preferate ale printului Charles. Gospodinele din Viscri, Malancrav si Archita, satele preferate ale printului Charles, au ocupat corturile amenajate langa Turnul Cojocarilor, din cetatea Sighisoarei.

Pentru o singura pereche de papuci, aceasta femeie mestereste mai bine de 4 ore. Chiar si printul si-a cumparat papuci de la Viscri. La targul mestesugaresc turistii gasesc paine de casa, dar si placinte cu rubarba, branza sau mere, preparate de gospodine dupa retete stramosesti.

“Am adus placinta facuta cu mere. Ma scol dimineata la ora 5, pregatesc toate la cuptor cald si vin cu ele”, explica o gospodina. Turistii mai pretentiosi pot cumpara trufe negre care se vand cu 50 de euro kilogramul. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes