Transylvania Horse Show – ultimele pregătiri

ths2016_horse_showCompetiția de anul acesta a ‪‎TransylvaniaHorseShow‬ reunește 60 de tineri concurenți veniți din toată lumea pentru a trăi experiențe autentic românești.
Vor avea loc trei competiții oficiale: Concurs Complet Internațional (CCI*) -Cupa României la probă completă, categoria Novici și Pre Novici și Concursul Internațional Universitar – Cupa Națiunilor pentru Studenți (AIEC Student Riders Nation Cup – România 2016).
Vineri, 10 iunie încep probele de dresaj, de cross-country, sărituri peste obstacole, iar sâmbătă și duminică, 11 și 12 iunie, proba de Cross-Country, ce va ridica tensiunea la cote maxime. În cadrul acestei probe, călăreții trebuie să termine cursa într-un interval de timp prestabilit, sărind peste obstacole din natură (bușteni, garduri, iazuri și șanțuri), fiind astfel una dintre cele mai spectaculoase probe din concurs.
Acrobațiile ecvestre pe cai frizieni și proba de Derby în oglindă reprezintă atracțiile principale ale zilei de duminică, în cadrul căreia vor concura atât sportivi români pe cai propri, cât și străini, pe cai asigurați de organizatori. În cadrul acestei probe contra cronometru, doi concurenți vor parcurge în paralel trasee identice, cu obstacole clasice, dar și de tip cross-country.

Vineri, 10 iunie accesul este gratuitla Transylvania Horse Show. Sâmbăta si duminica, respectiv 11 si 12 iunie, accesul se va face pe baza de bilet sau abonament, disponibile direct la eveniment, la intrarea in zona de competitie. Pentru o zi (11 sau 12 iunie) biletul costa 15 lei, iar abonamentul (11 si 12 iunie) 20 lei. Copiii sub 1.30 metri au intrarea gratuita în cele trei zile de show, iar în loc de cai prichindeii pot calari ponei. Asociaţia Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio va pune la dispoziţie materiale şi ustensile pentru a personaliza obiecte din ceramica, iar Asociaţia Artia îi va iniţia pe cei mici în pictura pe apă! Părinţii îşi pot lăsa liniştiţi copiii la atelierele de artă şi se vor putea bucura de  spectacolele ecvestre oferite la Transylvania HorseShow 2016‬! Vedeţi mai jos programul evenimentului:

program ths

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes