Două premiere mondiale la Festivalul Internațional de Arte și Film cu tema ‘Vampirii’, de la Sighișoara

agerpresFestivalul Internațional de Arte și Film ‘Vampirii’, care se va desfășura în perioada 26-29 mai, în Cetatea Medievală Sighișoara, va consemna două premiere: este pentru prima oară în lume când are loc un astfel de eveniment având ca temă vampirii, iar în cadrul acestuia este programată și premiera mondială a filmului Aaron’s Blood (Sângele lui Aaron), avându-l în rolul principal pe actorul James Martinez.

Managerul de proiecte al Primăriei Sighișoara, Ioana Maria Șandru, a declarat pentru AGERPRES că la Festivalul Internațional de Arte și Film cu tema ‘Vampirii’ s-au înscris aproape 800 de filme și au fost selectate 80 de pelicule care urmează să fie prezentate în perioada 26-28 mai, la Hotelul Sighișoara, iar câștigătorii vor primi Trofeul ‘Țărușul de aur’.

‘În vederea organizării acestui eveniment, Xanadu colaborează cu Universitatea South Wales, pe acest proiect. La rândul său, Universitatea, prin departamentele sale de film, teatru și mijloace multi-media, va contribui la realizarea unor părți ale festivalului. În plus, va colabora cu alte colegii din UK și România pentru a realiza un simpozion academic în cadrul festivalului. (citeşte articolul complet)

Citeşte şi:

Aproximativ 80 de filme concurează pentru ‘Ţăruşul de Aur’ (AGERPRES via Punctul)

Nepotul celebrului scriitor irlandez Bram Stoker vine la Sighişoara (RadioSon via Sighişoara Online)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes