Povestea de iubire dintre o româncă şi un francez, care a dus la o superbă afacere în Transilvania. Casa de pe Deal, un business cu puţini bani şi mult suflet

adevarul-ro-300x300Într-o casă veche din localitatea Saschiz, judeţul Mureş, doi tineri, el francez, ea româncă, au pus pe picioare o mică afacere de familie care îmbină armonios dragostea lor pentru natură, produsele naturale şi agroturismul.

Anca Dalmasso (34 de ani) l-a cunoscut pe Charlie (32 de ani) în 2005, la Sibiu, unde Anca studia turismul iar Charlie, venit în România cu o bursă Erasmus, studia biologia. S-au îndrăgostit şi, cu un an înainte să-şi termin studiile, s-au gândit ce vor face după ce vor absolvi. Anca este de loc din Saschiz, moştenise de la bunici o căsuţă şi ceva teren iar decizia a fost, spune ea, destul de simplă. ”Ne-am spus că pentru doi tineri la început de drum aici ne-ar fi mai uşor decât în Franţa, plus că eu niciodată nu mi-am imaginat viaţa în altă ţară, nici măcar în alt sat, sunt foarte ataşată de familie şi de casă. Plus că ne-am spus că ar fi mult mai uşor pentru doi tineri care vor să înceapă ceva într-o ţară în care toate sunt de făcut, în Franţa totul era făcut, în România toate erau de făcut. Şi atunci ce puteam să facem mai bine decât agricultură şi turism, exact ce am studiat noi, şi să încercăm cumva să împletim aceste două activităţi”, povesteşte Anca. (citeşte articolul complet)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes