Minori rătăciţi pe Valea Albeştiului, găsiţi de poliţişti după mai multe cautări

radioson-300x115Cinci minori dispăruţi, din Albeşti, au fost găsiţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi au fost încredinţaţi familiilor, transmite postul RadioSON.
Ofera detalii inspector Andreea Pop, purtator de cuvant al IPJ Mures:

“Ieri 15 februarie 2016, la  ora 17:36, poliţişti de la Postul de Poliţie Albeşti au fost sesizaţi telefonic, de către un bărbat,  cu privire la faptul că trei minori, din cartierul Valea Albeştiului, au plecat la joacă pe dealul din apropiere şi au dispărut.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat şeful Postului de Poliţie Albeşti şi echipa operativă din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Sighişoara.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în aceeaşi zi, în jurul orei 14:00,  trei minori, de 2, 4 şi 5 ani au plecat de la domiciliu, spre o zonă împădurită şi nu s-au mai întors.

Au fost organizate echipe de căutare,  la care au participat poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi societatea civilă care au efectuat căutări şi scotociri în zonă.

După aproximativ 30 de minute de la declanşarea operaţiunilor de căutare, poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Sighişoara, au găsit cei trei minori dispăruţi, în zona împădurită.

În momentul în care minorii au fost găsiţi de poliţişti, aceştia le-au transmis că împreună cu ei s-au mai aflat alţi doi copii, de 2 şi 6 ani.

Echipele constituite în zonă au extins ariei de căutare şi s-a reuşit astfel, în jurul orei 18:08, identificarea celorlalţi doi minori.

În momentul în care au fost găsiţi de poliţişti, cei cinci minori nu necesitau îngrijiri medicale, aceştia fiind încredinţaţi familiilor.”

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes