Afacerile sighișorene sărbătorite la Business Event 2016

logo zi-de-ziO dată pe an e ziua lor. Sărbătoarea doamnelor și domnilor din afacerile sighișorene ne-au adus și în acest an alături de Minoriu Neagu și Ștefan Schuller, gazdele noastre inimoase de la Consiliul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii (CLIMM) din municipiu. Business Event 2016, marcă a CLIMM Sighișoara, aflat la cea de-a cincea ediție, a fost o sărbătoare care a răsplătit munca, seriozitatea, perserverența și încăpățânarea acestora de a rezista într-un mediu concurențial agresiv uneori din partea marilor companii, dar și un prilej frumos de socializare și distracție pentru toate doamnele și domnii care peste an nu își văd capul de treburi, de probleme, preocupați să își cultive afacerile și să le dezvolte în beneficiul comunității, angajaților și a lor personal. Ne-au încântat cu muzica lor diversă Dana Aron, Aurelian Temișan și G Brother’s, iar ansamblul Plaiuri ardelene ne-au desfătat privirile cu jocurile lor vesele.

An de an, de cinci ani încoace, atunci când încă miroase afară a iarnă, iar afacerile abia încep să se dezghețe, câteva sute de sighișoreni și nu numai așteaptă invitația la balul Consiliului Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din municipiu, tradiționalul Business Event. Așa ne-am întâlnit și în acest an, la finalul săptămânii trecute, când investitorii sighișoreni s-au recompensat pentru anul greu, munca multă, problemele inerente afacerilor din România cu o petrecere la Salonul Imperial, pigmentată cu muzică de calitate, jocuri populare, dans, bucate delicioase, o băutură numai bună să înveselească și povești mai relaxate decât cele cotidiene.
Balul a fost cu atât mai binevenit, cu cât nu a fost un an ușor pentru mediul de afaceri din România și, implicit, nici pentru cel sighișorean, după cum ne-a mărturisit Minoriu Neagu, președintele CLIMM Sighișoara. “Cu toate că ne-am dorit mai mult de la anul 2015, a fost un an destul greu, majoritatea membrilor noștri au întâmpinat dificultăți în sensul că nu și-au putut realiza planurile, nu s-au încadrat în bugetele propuse și asta și din cauza unei ineficiențe la nivel guvernamental, care se răsfrânge inevitabil și asupra IMM-urilor. Singurul lucru de care suntem mândri că l-am realizat, dar greu, a fost că am reușit să ne plătim taxele și impozitele, dar ce ne așteptam noi de la stat și de la Guvern nu s-a prea întâmplat”, a sintetizat Minoriu Neagu.
Cum ne dorim fiecare, la început de an nou, să ne meargă bine, și oamenii de afaceri din Sighișoara se gândesc pozitiv și cu încredere. „Pentru 2016 sper că o să fie un pic mai bine, fiind și un an electoral, prevăd întrebarea pe care vreți să mi-o adresați, cel puțin pentru sighișoreni mi-aș dori personal, nu este ideea CLIMM-ului, ca aleșii locali după ce o să se termine alegerile să aibă un scop și acesta să fie Sighișoara și binele cetățenilor din Sighișoara”, a transmis președintele CLIMM. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes