Supermarket Lidl la Sighişoara

logo zi-de-ziPotrivit unei informaţii publicate de cotidianul judeţean Zi de zi, SC Lidl Romania SCS a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru construirea unui supermarket Lidl la Sighişoara.

Comunicatul APM Mureş:

A.P.M. Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire supermarket LIDL, amenajare acces în incintă, racorduri și branșamente la utilități, împrejmuire proprietate, amplasare totem și panouri publicitare, amenajări exterioare, operațiuni notariale”, propus a fi amplasat în localitatea Sighişoara, str. Gheorghe Lazăr, nr. 6, jud. Mureş, titular SC LIDL ROMÂNIA SCS. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Mures Tîrgu-Mures, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni între orele 900 -1500 şi marţi -vineri între orele 900-1200 şi la sediul titularului de proiect. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Mureş, localitatea Tîrgu-Mureş, str. Podeni, nr. 10.”

Singura suprafaţă de teren de pe strada Gheorghe Lazăr ce se pretează pentru construcţia unui supermarket de dimensiunile Lidl ar fi cel pe care s-a aflat Ţesătoria de Stofe ale căror clădiri şi hale au fost demolate în mai 2007 şi pe care noul proprietar intenţiona să construiască un mall. Criza economică declanşată la finele anului 2008 a dat peste cap planurile investitorului astfel că terenul a rămas nefolosit până acum.

harta-lidl-1

 

harta-lidl-2

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes