Noile locuinţe ANL din Sighişoara intră în conservare

radioson-300x115În aceste zile cu temperaturi negative noile locuinţe construite în cărtierul Târnava II – Bărăgan trebuie încălzite pentru ca instalaţiile sanitare să nu îngheţe, transmite postul RadioSon Sighişoara. Tunuri industriale pentru încălzire sunt folosite pentru conservarea locuinţelor ANL proaspăt construite în strada Panseluţelor iar costurile urmează a fi suportate din bugetul local până la momentul atribuirii acestora către chiriaşi. Marţi, 19 ianuarie este convocată o şedinţă extraordinară a Consiliului local Sighişoara în care va fi prezentat şi supus aprobării Proiectul de hotărâre privind însușirea și aprobarea Protocolului de predare-primire a obiectivului de investiții – Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, Amplasament – Strada Panseluțelor, etapa II.
100 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate în municipiul Sighișoara şi urmează a fi distribuite către noii chiriaşi cel mai probabil in primavara acestui an.
Locuințele (60 de garsoniere și 40 de apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din Strada Panseluțelor în cinci blocuri cu regim de înălţime subsol, parter şi trei etaje a căror construcţie a costat aproape 14 milioane lei. Executanţii lucrării au fost firmele Contranscom Benţa şi Alfa Construct, ambele din judeţul Mureş.

Vezi:

Proiect de hotărâre privind însușirea și aprobarea Protocolului de predare- primire a obiectivului de investiții – Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, Amplasament – Strada Panseluțelor, etapa II, cu 100 u.l., S+P+3E, Municipiul Sighișoara, Județul Mureș, înregistrat la Agenția Națională pentru Locuințe sub nr. 1/05.01.2016 și la Municipiul Sighișoara sub nr. 469/11.01.2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes