Exerciţiu – Desfășurare de forțe la Sighișoara: tren deraiat în tunel, pompierii gestionează o situație cu victime multiple

vocea-transilvanieiInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş anunță că organizează şi desfăşoară, marți, 27 octombire, începând cu ora 10.00, un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident cu victime multiple din cauza deraierii unui tren de persoane în tunelul de la intrarea în municipiul Sighișoara.

Portivit unui comunicat de presă al ISU Mureș remis Vocea Transilvaniei, la exercițiu vor participa, din cadrul detașamentului Târgu Mureș, două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de intervenții la accidente colective, punctul de comandă mobil, autospeciala de descarcerare, un autocamion de intervenție și o autospecială operativă. De asemenea, din cadrul detașamentului Sighișoara vor participa trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, un autocamion de intervenție și o autospecială operativă. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes