Se caută fata sau băiatul de la radio

logo zi-de-ziTinerii din Sighișoara pasionați de radio au oportunitatea de a se dezvolta, timp de un an de zile, în cadrul unui stagiu de practică gratuit în Bulgaria, care va începe pe 1 octombrie. Acest lucru este posibil datorită unui proiect de voluntariat, Erasmus + in Sliven, aflat la a doua ediție, derulat de Asociația „Wild Carpathia”.

Cei interesați trebuie să știe că data limită de trimitere a CV-ului și a scrisoarei de motivație este 20 august. Proiectul se adresează tinerilor ambițioși, creativi și dornici de a se dezvolta într-un mediu dinamic. Asociația va alege un singur participant din țara noastră.
„Dacă ai între 18 și 29 de ani, daca încă nu ai un job, dar te interesează să câștigi experiență practică lucrând la un post de radio, dacă îți place muzica și lucrurile tehnice, dacă îți place să scrii articole despre subiecte diferite, dacă te atrage să lucrezi împreună cu oamenii de diferite culturi, dacă ești motivat spre dezvoltarea ta personală și dacă ai idei creative, aceasta este ocazia ideală. Proiectul „Radio Forum Evolution 2” va fi un model asemănător modelului de internship, a unui stagiu de practică în cadrul asociației noastre partenere din Bulgaria și se va derula timp de 12 luni, începand cu data de 1 octombrie 2015. Deoarece ne dorim să oferim această șansă persoanei care își dorește cel mai mult acest lucru, pentru procesul de selecție vom avea nevoie de un CV și o scrisoare de motivație cât mai complexă, iar acestea vor fi trimise pe adresa de e-mail a asociației noastre: wildcarpathia@gmail.com cu specificația în subiectul mesajului „candidat proiect EVS Bulgaria – Radio Forum Evolution”, au transmis reprezentanții Asociației „Wild Carpathia”. (citește articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes