SC Nicovala SA, în topul datornicilor la bugetul local

independentulVă întrebați cum este posibil ca o societate care nu mai există să fie datornică la bugetul local? Ei bine, este posibil. Pe o listă a datornicilor adusă la cunoștința consilierilor locali în ședința ordinară de Consiliu din luna iulie, figurează 42 de firme falimentate sau în insolvență, cu sume restante ce totalizează 5.663.982,25 lei.

Topul datornicilor este completat de societăți precum Dealul Mare SRL, Santcom SRL, Lucforest SRL, Consig SA, Simat SA și Nicovala SA. Cea din urmă, falimentată de câțiva ani, după ce a avut un istoric de funcționare impresionant, a fost administrată și de actualul viceprimar Ionel Gavrilă. Fosta întreprindere a rămas cu datorii la stat de 245.236 lei, care, cel mai probabil, vor rămâne pe hârtie până ce lichidatorul va vinde terenul.

Contactat telefonic pentru a ne oferi un punct de vedere, viceprimarul Ionel Gavrilă ne-a declarat următoarele: “Nu vă pot lămuri pentru că eu sunt plecat de-acolo din 2003. Acolo a fost alt proprietar, atenție mare ce vă spun, acolo a fost privatizarea făcută de fostul FPS, ANAF și lămuriri puteți să luați de-acolo. Eu nu pot să vă lămuresc cu chestiuni de genul ăsta. Habar n-am ce s-a întâmplat după 2003. (citește articolul complet)

Referințe:

Boss Company, în insolvenţă şi datoare la bugetul Sighişoarei (Zi de zi)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes