Sighișorean ales în Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România

av. Bogdan Burghelea

av. Bogdan Burghelea

Între 6 și 7 iunie 2015 Sala Media a Teatrului Național din București a găzduit Congresul Uniunii Naționale a Barourilor din România. În cadrul congresului au fost aleși președintele, componența noului Consiliu, vicepreședinții și membrii Comisiei Permanente.

   Conform articolului 80 din Statutul profesiei de avocat Congresul este organul suprem de conducere a profesiei de avocat”, iar”Hotărârile adoptate de congres sunt definitive şi obligatorii pentru toate organele profesiei şi pentru toţi avocaţii”.

   Avocatul Gheorghe Florea a câștigat un nou mandat de președinte al UNBR, al treilea consecutiv din 2007 încoace. El a obținut 67 de voturi, cu 32 mai multe decât contracandidatul său, Dan Oancea, care ocupa funcția de vicepreședinte al UNBR.

   Din componența noului Consiliu al UNBR face parte și avocatul sighișorean Bogdan Burghelea (foto). Acesta și-a început cariera în anul 2000, ca avocat în cadrul Baroului Mureș. În anul 2002 și-a înființat, în Sighișoara, propriul cabinet individual de avocatură, cu specializare pe drept civil, drept comercial și drept societar, având totodată o vastă experiență în domeniul asociațiilor și fundațiilor. Clienții săi sunt atât români, cât și străini, cu precădere investitori germani, austrieci și englezi. La Congresul electiv al Uniunii Naționale a Barourilor a fost ales consilier din partea Baroului Mureș, pentru un mandat de 4 ani

Ministrul Justiției Robert Cazanciuc, invitat la eveniment, a semnat noul protocol de colaborare dintre Ministerul Justiției și Uniunea Națională a Barourilor din România (sursa aici)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes