Jazzybirds în concert la Sighișoara

logo_sighisoaraMiercuri, 10 iunie 2015, de la ora 18, în sala de festivităţi a primăriei municipale, cunoscută de public şi ca „sala barocă”, va avea loc un Concert de Jazz susţinut de Szép András (pian), Csergö Domokos (baterie, percuţii), Antal Attila (contrabas, chitară bas).Intrarea liberă, în funcţie de locurile disponibile.
„Jazzybirds” (Avibus Popularis Musica) – păsările-jazz îşi au habitatul pe vârfurile stâncoase ale celui de-al şaptelea (şi cel mai mare) continent, Sincopia.
Originile lor se pierd in negura timpurilor. Trioliţii (băştinaşii până în ziua de azi pe nedrept ignoraţi şi neînţeleşi) povestesc că, în urmă cu milioane de ani, pe timpul copilăriei Lunii, pe când aceasta orbita aproape de Pământ, păsările-jazz iernau des acolo. Foarte probabil aici şi-au perfecţionat cântecul măiastru. Această legendă, ca şi altele asemenea ei, a fost imortalizată în melodii populare ca: „Zboară-mă pâna la Lună”, „Sus pluteşte pasărea-jazz”, „Cât de sus e Luna”, etc. (citește articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes