Prințul Charles: Știți că iubesc România

logo-digi24Prinţul Charles şi-a lansat propria fundaţie în România. Este vorba despre o organizaţie neguvernamentală care îi poartă numele. Înfiinţată cu scopul de păstra patrimoniul, dar şi de a contribui la dezvoltarea durabilă, organizaţia patronată de moştenitorul coroanei britanice va funcţiona în casa săsească din satul Viscri, unde Alteţa Sa Regală se află astăzi.

La Viscri, Prințul Charles a discutat despre fundația sa cu Sanda Nicola, jurnalist Digi24.

Prințul Charles: Sunt foarte bucuros pentru că după toţi aceşti ani m-am gândit că ar fi bine să am propria mea fundaţie aici. Aşadar, o vom lansa astăzi, aici în Viscri şi sper să putem folosi această locaţie pentru educarea şi dezvoltarea celor de aici şi astfel să ajutăm la crearea de locuri de muncă.

Sanda Nicola: Este pentru prima oară când finanţaţi o fundaţie în afara Marii Britanii, în afara Commonwealth-ului. De ce aici, de ce ne iubiţi atât de mult?

Prințul Charles: Pentru că iubesc România! Şi cred că aţi uitat că am o stră-străbunică din Transilvania, deci am toate motivele să fac asta aici. (citește articolul complet)

Citește și:

Prințul Charles, membru în juriu la un concurs de cosit (Digi24)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes