Viceprimarul Dan Bândea şi-a depus demisia

primaria-sighisoara1Sighişoara nu mai are momentan nici primar, nici viceprimar, transmite postul RadioSon Sighişoara. Asta după ce vineri, 22 mai 2015, viceprimarul Dan Bândea şi-a anunţat demisia. Marţi, 26 mai, consilierii sighişoreni sunt convocaţi în sedinţă extraordinară pentru a lua act de demisia viceprimarului Dan Bândea şi pentru a alege un nou viceprimar. Întrucât Sighişoara nu are nici primar, acesta fiind suspendat prin ordin de prefect, noul viceprimar va prelua şi el atribuţiile edilului-şef.
Dan Eugen Bândea, viceprimarul demisionar al Sighişoarei a declarat că a luat această decizie din motive personale. Acesta va rămâne însă consilier pe listele PNL pe care a candidat la alegeri.

“Se convoacă Consiliul local Sighişoara în şedinţă extraordinară pentru ziua de 26 mai 2015, orele 12,00, în sala de şedinţe, cu următoarea ordine de zi:
  1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, a calității de viceprimar al municipiului Sighișoara, a domnului consilier local Bândea Dan Eugen, ca urmare a demisiei
  2.  Proiect de hotărâre privind alegerea viceprimarului municipiului Sighișoara”
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Viceprimarul Dan Bândea şi-a depus demisia”

  1. […] Viceprimarul Dan Bândea şi-a depus demisia (RadioSon Sighişoara) […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes