Se caută medici pentru secția de fizioterapie

radioson-300x115Dacă se găsesc medici s-ar putea redeschide secția fizioterapie a Spitalului municipal Sighișoara, a declarat, pentru postul RadioSon Sighişoara, managerul spitalului, dr Aurelia Mașca.

Managerul a precizat că va scoate la concurs și luna viitoare postul de medic pentru secția de fizioterapie, și aceasta în condțiile în care în ultimii ani au fost organizate mai multe concursuri, dar pentru postul de medic fizioterapeut nu a existat interes. Secția de fizioterapie a Spitalului Municipal Sighișoara a fost închisă în 2013 dar spațiul și aparatura s-au conservat astfel că dacă se va găsi personal, secția ar putea fi redeschisă.

Tot în luna mai ar putea fi scoase la concurs şi alte posturi de medici şi asistente medicale în cadrul Spitalului municipal. Dr. Aurelia Maşca a mai declarat pentru postul RadioSon Sighişoara că a fost depusă toată documentaţia pentru încheierea unui nou contract cu Casa Naţionala de Asigurări de Sănătate şi că se speră că de la data de 1 mai acesta să intre în aplicare. După parafarea contractului vor putea fi scoase la concurs posturi de medici şi asistente medicale pentru Spitalul municipal Sighişoara. Printre posturile de medici ce vor fi scoase la concurs se numără cele pentru specializările: psihiatrie, endocrinologie, fizioterapie, interne şi pediatrie.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes