Earth Hour 2015 la Sighişoara

Afis Ora pamantului 2015În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Municipiul Sighişoara răspunde solidar eforturilor pentru un mediu mai sănătos, programând pentru 28 martie 2015 mai multe acţiuni care să marcheze Earth Hour 2015.

În colaborare cu Muzeul de Istorie şi cu contribuţia unităţilor de învăţământ şi a cetăţenilor oraşului, în 28 martie în Cetatea Sighişoara vor avea loc mai multe manifestări menite să marcheze Ora Pământului, după următorul program:

09:00-13:00 – acţiuni de ecologizare în cartierele Sighişoarei, în apropierea unităţilor de învăţământ.

 20:30-21:30 – întâlnire în faţa Turnului cu Ceas cu lumânări pastilă în borcane de sticlă; întreruperea iluminatului architectural în Cetatea Sighişoara; concert susţinut de Fanfara Municipiului Sighişoara şi parada ţinutelor realizate din materiale reciclabile.

21:30 –  deplasare pe traseul: Primărie, Biserica Mănăstirii, strada Cositorarilor, strada Şcolii, Piaţa Cetăţii; construirea   Globului Pământesc  şi închidere a Orei Pământului 2015 realizată de către Toboşarul Cetăţii.

“Personal îi invit pe sighişoreni să se implice activ în aceste manifestări pe care Primăria împreună cu Muzeul de Istorie le organizează la Sighişoara la sfârşitul lunii martie.  Acţiunea are rolul de a aduce oameni cu valori şi interese similare împreună şi de a promova cauza de protejare a mediului. Sighişorenii se pot exprima în această direcţie odată cu cetăţenii ai oraşelor din întreaga lume, prin participarea la manifestările pregătite pentru Earth Hour 2015 în Cetatea Sighişoara în 28 martie!” viceprimar, Dan Eugen BÂNDEA

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes