Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sighişoara, proiect finalizat cu succes

logo zi-de-zicnit_IMG_0007În Municipiul Sighişoara a fost inaugurat joi, 12 decembrie, Centrul Național de Informare şi Promovare Turistică. Proiectul prin care sighişorenii au un cadru organizaţional pentru promovarea valorilor oraşului a fost cofinanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2007–2013. Valoarea totală a proiectului este de 1.513.727,41 lei din care 98% fonduri nerambursabile şi 2% cofinanţare Municipiul Sighişoara, beneficiar al proiectului. Spaţiul de desfăşurare a Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică este situat la parterul sălii ”Ciprian Porumbescu” şi are în componenţă un birou pentru informarea turiştilor, o sală de conferinţe, o sală pentru expoziţii şi două birouri destinate personalului, toate complet utilate.

Prezent la inaugurare, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre a conchis: ”Deschiderea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică este doar un început pentru Sighişoara. Prezenţa Sighişoarei pe lista siturilor UNESCO protejate este un imbold şi trebuie să rămână o motivaţie pentru sighişoreni şi pentru Consiliul Judeţean Mureş pentru a merge pe acest drum, respectiv a ceea ce poate şi trebuie să fie protejat, lucrurile spectaculoase. Atrag atenţia asupra marilor probleme de arhitectură şi de autorizare a construcţiilor din Sighişoara, din oraş şi din împrejurimi. (citeşte articolul complet)

Articole pe aceeaşi temă:

Centru naţional de informare şi promovare turistică, inaugurat la Sighişoara. Investiţia este de 1,5 milioane lei (Mediafax)

Investitie de 1,5 mil lei la Sighisoara: centrul national de informare si promovare turistica a fost deschis (Wall Street.ro)

Referinţe:

Centru naţional de promovare turistică pentru Sighişoara (Zi de zi – martie 2014)

Vedeţi mai jos o galerie foto de la eveniment:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes