Consilier UDMR declarat incompatibil

independentulUnul dintre consilierii locali cu continuitate este Toth Tivadar, ales din partea UDMR. În actualul mandat acesta este simultan președintele Comisiei de Buget Finanțe din Consiliul Local, cadru didactic al Colegiului Național “Mircea Eliade” (unde a deținut și funcția de director adjunct), membru al Fundației Cultural Științifice “Gaudeamus” și președinte al Asociației Club Sportiv “Spartacus”.

Numai în perioada 2012-2104 consilierul Toth Tivadar a beneficiat de importante sume de bani de la bugetul local pentru finanțarea fundației și a asociației sportive în spatele cărora se află. Între Fundația “Gaudeamus” și Primăria Sighișoara există un parteneriat încheiat pe 10 ani, începând cu anul 2006, care prevede finanțarea de la buget cu suma de 50.000 de lei anual. Pe statul de plată al Fundației “Gaudeamus”figurează și soția sa, Toth Ildiko, de unde aceasta a încasat, în perioada 16.04.2012-13.06.2013, suma de 18.120 lei.

De-a lungul timpului consilierul Toth, în deplină cunoștință de cauză, se afla într-un conflict de interese și în incompatbilitate cu funcția de consilier deținută, lucru constatat și de Agenția Națională de Integritate. Într-un comunicat emis pe 20.11.2014, ANI informează: (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Consilier UDMR declarat incompatibil”

  1. […] Consilier UDMR declarat incompatibil (Independentul sighişorean) […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes