Ministrul Justiţiei la Sighişoara

radioson-300x115Cladirea modernizată a Judecătoriei Sighişoara a fost inaugurată miercuri, 12 noiembrie în prezenţa ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, transmite postul RadioSon Sighişoara. Lucrările la clădirea instanţei au început în urmă cu patru ani şi s-au finalizat anul acesta. Costurile totale se ridică la 2.420.320 lei, fiind realizate lucrări de consolidare a structurii de rezistenţă de la fundaţie până la acoperiş, lucrări de finisaje, dar şi modernizare. Şi faţada clădirii Judecătoriei Sighişoara a fost reparată şi au fost create două noi intrări pentru public şi pentru persoanele private de libertate.
La inaugurarea sediului modernizat a Judecătoriei Sighişoara a participat Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, dar şi Horaţius Dumbravă, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, preşedintele Curţii de Apel Tg.Mureş, Florin Dima, al Tribunalului Mureş, Ioana Lucaci, şi al Judecătoriei Sighişoara, Doina Volanschi .
Modernizările şi modificările realizate la Judecătoria Sighişoara vor contribui la o mai bună organizare a instanţei potrivit celor prezenti la eveniment.

Citeşte şi:

Cazanciuc la Sighişoara: Portalul Ministerului Justiţiei care permite accesul la legislaţia actualizată a fost lansat (Mediafax)

Cazanciuc la Sighişoara: Încercăm să convingem CE să accesăm fonduri europene pentru construcţia de penitenciare (Mediafax)

FOTO: Proiectul lui Horaţius Dumbravă, finalizat. Judecătorie de 5 stele la Sighişoara (Zi de zi)

Horaţius Dumbravă la Judecătoria Sighişoara (Punctul)

Accesabil de toţi românii: portalul N-Lex (Punctul)

Doina Volanschi mulţumeşte colegilor pentru răbdare (Punctul)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes