Retragere cu torţe în Sighişoara – comunicat de presă

um01752”Este al doilea an în care marcăm Ziua Armatei printr-un spectacol de muzică și lumină”

Ioan Dorin DĂNEȘAN, Primarul municipiului Sighișoara

  

Retragere cu torţe în Sighişoara

 

Joi, 23 octombrie 2014, cu începere de la ora 19.00, centrul Sighişoarei va fi luminat de torţele purtate de către reprezentanţii Batalionului 72 Apărare CBRN „NEGRU VODĂ” Sighişoara.

Militarii, acompaniați de fanfara militară de la Miercurea Ciuc, vor mărşălui cu torţe din Cetatea Medievală până în centrul orașului, pe următorul traseu: Scara Acoperită, Primăria municipiului Sighișoara, Turnul cu Ceas, Piața Hermann Oberth și strada 1 Decembrie.

”Marcăm astfel Ziua Armatei Române, printr-un spectacol de muzică și lumină. Ca și la ediția precedentă, și anul acesta am acordat tot sprijinul nostru Batalionului 72 Apărare CBRN ”NEGRU VODĂ” Sighișoara. Dorim să ne aducem contribuția la organizarea manifestărilor prilejuite de Ziua Armatei Române, dar ne bucură totodată și implicarea sighișorenilor în acest  eveniment. Este un spectacol de care concitadinii noștri s-au bucurat și anul trecut, iată de ce am susținut organizarea sa, chiar dacă acesta are loc cu două zile mai devreme”, Ioan Dorin DĂNEȘAN, primarul municipiului Sighișoara

Pentru aniversarea Zilei Armatei, Batalionul 72 Apărare CBRNNegru Vodă” Sighişoara va organiza sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 11.00, în Cimitirul Eroilor de pe Chip, un ceremonial militar şi religios, urmat de o ceremonie de depuneri de coroane și un scurt program artistic, susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale Miron Neagu, coordonați de învățătoarea Florea Aramă.

 

Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighișoara,

Alina Aurora ALDEA

 

Citește și:

Absenți la Ziua Armatei (+ galerie foto/video) – Sighișoara Freelance Reporter, 25 octombrie 2013

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes