Scurtă prezentare – PiPO T9 3G

Am ramas placut impresionat de tableta, insa am avut ceva asteptari mai mari. Dupa ce am testat si PiPO M9 Pro 3G si m-am bucurat de partea software, parca as fi vrut mai mult de la T9.
M9 de exemplu, la scurt timp dupa ce am efectuat testul, am vazut ca a primit si actualizare la Android 4.4 KitKat. De T9 nici vorba pana in prezent, desi ar fi bine-venit. Actualizarea ar imbunatati interfata, autonomia si poate si fluenta miscarii.
Am remarcat totodata ca n-am mai gasit prin setari functia Multi window (Picture PiPO T9 #roDroid (1)in Picture), probabil cei de la PiPO au considerat ca nu e necesara pe un ecran mai mic (8.9 inch fata de 10.1 pe M9).
Toate butoanele si porturile le regasim pe partea stanga, le enumar de sus in jos: Power, Vol +/-, microfon, capac ce acopera sloturile microSD si SIM precum si portul microUSB, iesire audio 3.5mm si intrare DC 5V. Camera spate are 13MP si blitz, este amplasata la nivelul butoanelor de volum. Undeva la aproximativ 3 cm de butonul de Power e ascuns si butonul de reset, pentru situatiile neplacute in care tableta s-ar bloca.
Constructia este solida, materialele sunt foarte bune. Imi pare rau ca n-am avut ocazia sa testez si capacul spate, fiindca era acoperit de o folie de protectie.
La 8.9 inch si 440g poate fi tinuta relativ usor si cu o mana.
Ca performante in teste a iesit foarte bine, insa am simtit ceva sacadari prin app drawer, homescreens, si setari, posibil sa fie powermanagement-ul de vina, scalarea fiind destul de agresiva si tableta stand in frecventa joasa in cazul utilizarii 2D. Asta se traduce si printr-o autonomie ridicata, in timpul butonarii mi s-a parut ca a stat mult mai bine decat Nexus 7. Producatorul declara ca bateria ne va ajuta timp de aproximativ 9h in cazul utilizarii, si 35 zile in standby. Alexandru Ungureanu #roDroid (citește articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes