Sala Polivalentă “Radu Voina”, teren intravilan

independentul“E mare păcat că o sală care era făcută și arăta foarte bine s-a degradat destul de rapid și e în halul în care e. Competiții nu se fac pentru că periclitează integritatea fizică a sportivilor sau a celor care activează. Eu credeam că politica și cu sportul nu au nicio treabă dar speram mereu că se va face, se va repara…” (Radu Voina într-o declaraţie pentru Independentul sighişorean)

Pe data de 13 decembrie 2012 ziarul nostru a prezentat pentru prima dată situația Sălii Polivalente din Sighișoara, aflată în paragină, în articolul intitulat “La primăvară mergem la băi. La Sala Polivalentă Radu Voina” (Sursa aici). În acel moment s-a spus că “la fiecare ploaie, în interiorul sălii, se formează bălți, iar suprafața de joc a devenit impracticabilă.” În anul 2011 s-au alocat din bugetul local 40.000 de lei pentru repararea acoperișului, însă lucrările nu s-au făcut și banii s-au evaporat.

Pe 1 octombrie 2013 s-a revenit cu un alt articol pe aceeași temă în care se vorbea despre un nou proiect al Primăriei pentru repararea acoperișului, în realitate el fiind plagiat după un proiect al consilierilor Uniunii Independente pentru Sighișoara, semnat și asumat de către primarul condamnat Ioan Dorin Dăneșan. (citeşte articolul complet)

Referinţe:

Sala Polivalentă în pericol (RadioSon Sighişoara – Decembrie 2013)

Nu sunt bani pentru reparaţiile la acoperişul Sălii Polivalente “Radu Voina” (Sighişoara Freelance Reporter – martie 2013)

Vezi şi:

Informarea privind situaţia acoperişului Sălii Polivalente “Radu Voina” şi proiectul de hotărâre privind alocarea de fonduri pentru reparaţia acoperişului

Proiect de hotărâre privind însuşirea şi aprobarea parametrilor tehnico- economici şi a detaliilor de execuţie, pentru obiectivul de investiţii „Reparaţii capitale la acoperişul sălii de sport Radu Voina a Municipiului Sighişoara”

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes