Festivalul “Sighişoara Medievală” – ediţia 2014 – la TV şi radio

Accesaţi mai jos link-uri către materialele difuyate de câtevaa posturi TV şi radio referitoare la Festivalul “Sighişoara Medievală” – ediţia a XXII-a:

logo-digi24Festivalul Sighişoara Medievală, final impresionant al ediţiei cu numărul 22: peste 20.000 de turişti în trei zile

Festivalul Sighişoara Medievală s-a încheiat aşa cum a început – cu o paradă impresionantă. După trei zile de distracţii, cei peste 20.000 de turişti şi-au luat la revedere de la personajele inspirate din Evul Mediu, reunite pentru ediţia cu numărul 22 a evenimentului cultural. Timp de trei zile, Cetatea Sighişoarei a fost o scenă în aer liber. Cei 350 de cavaleri, domniţe şi menestreli au defilat pe străzile cetăţii sub privile admirative ale miilor de turişti. (citeşte articolul complet)

logo stiriZeci de mii de turisti, veniti din toate colturile lumii, petrec la faimosul festival medieval de la Sighisoara

Costumati, ca sa intre in atmosfera, vizitatorii au probat coifurile si ghilotina, au tras cu arcul si si au aruncat cu farfurii. Cavalerii si domnitele s-au aliniat pe aleile inguste ale cetatii Sighisoara sa le ureze bun venit turistilor. Acestia din urma au purtat coronite, masti sau costume de epoca. (citeşte articolul complet)

tvrstiri-logoSighișoara cavalerilor templieri. Festivalul medieval a însufleţit vechea cetate

Sute de cavaleri, scutieri, domniţe şi menestreli au împânzit timp de trei zile Sighişoara, devenită din nou medievală. Dansurile, muzica dar şi corturile meşteşugarilor au reconstruit atmosfera autentică a Evului Mediu.Ca şi în anii trecuţi, evenimentul a atras o mulţime de turişti din toată ţara. (citeşte articolul complet)

antena1Final de festival medieval

Ultima zi a Festivalului Medieval de la Sighişoara a garantat succesul ediţiei din acest an. Între zidurile cetăţii, turiştii au făcut parte din istorie. Festivalul Medieval i-a purtat pe cei prezenţi, trup şi suflet, printre cavaleri. (citeşte articolul complet)

logo-radio-romaniaMii de turişti au retrăit epoca medievală la Sighişoara

A 22-a ediţie a Festivalului de artă medievală de la Sighişoara a atras în burgul cu o vechime de aproape 900 de ani mii de turişti. Mii de turişti au participat la Festivalul de artă medievală de la Sighişoara. A 22-a ediţie a oferit o experienţă medievală completă, asigurată de costume, dansuri şi muzică medievale, lupte de cavaleri, artişti folk, măşti medievale şi de carnaval. (citeşte articolul complet)

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes