Festivalul “Sighişoara Medievală” – Marea Paradă de deschidere (Comunicat de presă)

afis-sighisoara-medievalaMarea Paradă de Deschidere

În perioada 25 – 27 iulie 2014, Municipiul Sighişoara, în parteneriat cu Asociaţia Turistică Sighişoaraâ, organizează ediţia a XXII-a a Festivalului Sighişoara Medievală.

Tema acestei ediţii este axată pe împlinirea a 700 de ani de la moartea lui Jacques de Molay, simbolizând 700 de ani de cavalerism, în care artiştii secolului XXI îşi vor aduce omagiul celui care a purtat flacăra cavalerismului.
Marea Paradă de deschidere a celui mai vechi festival medieval din Romania, Festivalul Sighişoara Medievală, va avea loc vineri 25 iulie 2014, cu începere de la ora 17.00. Traseul pe care se va desfăşura parada va fi următorul:
Strada Nicolae Bălcescu – str. Hermann Oberth – str. 1 Dececmbrie 1918 până la intersecţia semaforizată – str. 1 Decembrie 1918, str. Octavian Goga, str. Morii – spre Cetatea Medievală – str. Turnului – intrare pe sub Turnul cu Ceas.
Cavaleri şi domniţe, menestreli şi scutieri, toţi într-o atmosferă medievală de zile mari, în costume de epocă în Marea Paradă de deschidere a Festivalului Sighişoara Medievală.
Invitaţi din România, Ungaria şi Croaţia vor evolua în cadrul programului, aceştia urmând a aduce omagiul celui care a purtat flacăra cavalerismului – Jacques de Molay.
Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighişoara, Alina Aurora Aldea
Programul manifestării îl găsiți aici.
Citește și:
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes