Rezultatele admiterii în liceele sighişorene

radioson-300x115Zilele acestea au fost afişate rezultatele repartizării în învăţământul liceeal, transmite postul RadioSon Sighiţoara. Potrivit sursei citate, la Colegiul Naţional “Mircea Eliade” ultima notă de intrare la profilul matematică-informatică, secţia română, a fost 7,77. La profil uman ultima notă a fost 7,33, iar la real-ştiinţele naturii, secţia română, ultima notă a fost 7.00. La secţia maghiară – real ultima notă de admitere la Colegiul Naţional “Mircea Eliade” a fost anul acesta 5,99, iar la matematică-informatică ultima notă de admitere în clasa a IX-a a fost 5,89.
La Liceul Teoretic “Joseph Haltrich” cea mai mică medie cu care s-a intrat a fost 4,90 la profilul matematică-informatică, secţia română. La profilul ştiinţele naturii ultima medie de intrare a fost 5,94, iar la uman 6,06. La secţia germană a Liceului Teoretic “Joseph Haltrich” mediile de admitere au fost ceva mai mari, respective 6,53 la profilul real şi 6,22 la uman.
La Liceul tehnologic nr 1, profil turism-alimentaţie, ultima medie de admitere a fost 3,99; la profil economic, 2,94 iar la profil electric ultima medie de admitere a fost 2,75. La Liceul tehnologic nr. 2 Sighişoara, profil electronic ultima medie de admitere a fost 2,43. Aici au rămas libere şi 7 locuri pentru următoarea repartizare computerizată.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes