Festivalul Copiilor Daneş – 5-6 Iulie 2014

10415570_677030049036258_357503754951145616_nlogo elsigFestivalul Copiilor Daneș Ediția II se va desfășura în comuna Daneș, județul Mureș lângă Sighișoara, în perioada 5-6 iulie 2014.
În cadrul celei a doua ediții a Festivalului copiilor Daneș vor participa atât ansambluri de copii, artiști locali cât și vedete naționale și internaționale cum ar fi Alex Velea, Anna Lesko, Andreea Bălan și Alina Eremia – La La Band. Promovăm și valorile locale premiate la nivel național la diferite concursuri. Vor face spectacole deosebite: Gențiana Ghenea, Denisa Călușer, Mădălina Țuțui, Liana Șuteu. Fiecare localitate parteneră va veni cu talentele locale, cu ansamblurile școlare, comunale sau orășenești. 
Festivalul va avea trei mari componente: una educativă, una recreativă și una sportivă. Pe plan educativ, Festivalul se vrea un bun prilej de atragere a copiilor în diferite evenimente educativ-recreative cum ar fi: târgul de carte și jucării unde copiii pot să achiziționeze sau să facă schimburi interesante de jucării, șantierul micilor arheologi unde copiii vor putea să descopere ”relicve” ascunse în nisip. Parcul de joacă cu animale domestice va fi un bun prilej de interacțiune a celor din mediul urban cu mediul tradițional din gospodăria țărănească. (citeşte articolul complet)

Programul manifestării îl găsiţi pe pagina de Facebook a manifestării.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes