Spectacol pentru sprijinirea trupei Diamonds

radioson-300x11510246420_618270198250783_3604677367918047478_nTrupa de dans modern Diamonds a Clubului Copiilor Sighişoara a fost invitată să reprezinte România la Festivalul Internaţional “Dei Giovani” Piacenza-Italia din luna august. Însă pentru participarea la acest festival dansatorii sighişoreni au nevoie de sprijinul comunităţii pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare, cazare şi masă. În acest sens Clubul Copiilor din Sighişoara şi Asociaţia Educaţională “Dumitru Boariu” organizează un spectacol pentru sprijinirea trupei Diamonds, transmite postul RadioSon. Spectacolul va avea loc joi, 22 mai, de la ora 18 la Sala “Mihai Eminescu”. În cadrul acestui spectacol vor evolua, alături de dansatorii trupei Diamonds şi tineri artişti care au ţinut să-şi aducă contribuţia la sprijinirea dansatorilor: Ştefania Pârlea, Doina Pintea, Ionel Pintea, Nicu Poşta, colegii trupei Diamonds de la K-boom sau CC Club şi Ansamblul Românaşul. Biletul de intrare la spectacol este de 5 lei şi toate încasările din vânzarea biletelor sunt destinate exclusiv finanţării deplasării trupei Diamonds la festivalul de la Piacenza.

Trupa Diamonds s-a remarcat de-a lungul timpului prin numeroasele premii obţinute la diferitele concursuri şi festivaluri la care a participat, cele mai recente fiind cele din săptămâna trecută când la Concursul Naţional de dans “Ritm, dans, fantezie” desfăşurat la Tîrgu Mureş în 17 mai a obţinut locul I, alături de celelate două trupe ale Clubului Copiilor: Karisma şi K-boom. De asemenea, în data de 15 mai a avut loc la Sala “Mihai Eminescu” din Sighişoara Concursul judeţean de dans modern la care trupele e dans din Sighişoara au ocupat locul I la categoriile pentru care au concurat. Astfel la secţiunea Palate şi Cluburi: la categoria 7-10 ani : Locul 1 l-a ocupat Trupa Karisma de la Clubul Copiilor Sighişoara, la categoria 11-14 ani: Locul 1 – Trupa Diamonds de la Clubul Copiilor Sighişoara, iar la Categoria 15-18 ani: Locul 1 – Trupa K-boom a Clubului sighişorean. Nu s-au lăsat mai prejos nici ceilalţi dansatori sighişoreni. La secţiunea şcoli gimnaziale/licee – categoria 7-10 ani: Locul 1 l-a ocupat Trupa Happy Kids de la Şcoala Gimnazială “Radu Popa” Sighişoara, Locul 2 – Trupa Elegance de la Liceul “Joseph Haltrich” Sighişoara, iar la categoria 11-14 ani Locul 3 – dansatorii de la acelaşi liceu sighişorean prin trupa Happiness.

După spectacolul de joi, 22 mai, trupa Diamons, alături de colegii de la Karisma, se vor pregăti să participe la Festivalul Internaţional de gimnastică şi dans “Prietenia” de la Vaslui din perioada 6 – 8 iunie.

Referinţe:

Dansatori sighişoreni invitaţi la un festival în Italia (RadioSon Sighişoara)

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes