“Implică-te, nu fi spectator!” un proiect de Teatru-Forum şi Expoziție-concurs de artă vizuală la Galeria de Artă Contemporană Turnul Fierarilor

AFIS implica-te, nu fi spectatorLuni 7 aprilie 2014, începînd cu ora 10, la Galeria de Artă Contemporană Turnul Fierarilor, în cadrul programului Şcoala altfel. Să ştii mai multe, să fii mai bun! dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, va avea loc vernisajul expoziţiei şi se va juca piesa de Teatru-Forum ca rezultat a activităţii din cadrul proiectului “Implica-te, nu fi spectator” (proiect de prevenire a violenței în școli).

Vor fi de asemenea prezenţi ca parteneri în cadrul evenimentului, Inspectoratul de Jandarmi Judetean „col.Sabin Motora” Mures precum şi Poliţia de Proximitate a Municipiului Sighişoara.

Activitățiile de training, respectiv, work-shopurile în metoda Teatrului Forum și de artă-vizual plastică au avut loc la inițiativa actorului, regizorului și trainerului de teatru forum  Nelu Roman, sub patronajul Asociaţiei Green  Entertainment, în parteneriat cu Asociaţia Artiştilor Plastici Alma Mater Castrum Sex, Municipiul Sighișoara și a mai multor școli și licee din oraș.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes