Eugenia Vodă, cetăţean de onoare al municipiului Sighişoara

radioson-300x115Eugenia Vodă, unul dintre cei mai apreciaţi critici de film şi realizatori tv din România, a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Sighişoara, transmite postul RadioSon Sighişoara. Hotărârea a fost luată în şedinţa Consiliului local din 27 martie. Eugenia Vodă, realizatoarea emisiunii “Profesioniştii” de la Televiziunea Română, s-a născut la Sighişoara, iar solicitarea de a i se acorda titlul de cetăţean de onoare al oraşului a fost înaintată Consiliului local de către profesoara Lia Suciu, directoarea Colegiului Naţional “Mircea Eliade”, unitatea de învăţământ a căror cursuri le-a urmat şi Eugenia Vodă.

Conferirea titlului de cetăţean de onoare Eugeniei Voda va avea loc în 10 aprilie la Sala Mihai Eminescu în cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilelor Colegiului Naţional “Mircea Eliade” Sighişoara prilejuite de împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea instituţiei de învăţământ, la acea vreme sub numele Liceul Principele Nicolae. Pentru a marca evenimentul, joi, 10 aprilie de la ora 12.00 este programat un simpozion la Sala Mihai Eminescu iar pe parcursul întregii săptămâni vor fi derulate mai multe activităţi: expoziţie de colaje ale foştilor elevi, expoziţie foto şi desene ale elevilor, activităţi sportive dar şi spectacole şi momente artistice.

Vezi Proiectul de hotărâre privind conferirea titlului de „Cetăţean de onoare al Municipiului Sighişoara” doamnei Eugenia Vodă

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Eugenia Vodă, cetăţean de onoare al municipiului Sighişoara”

  1. […] Referinţe: Eugenia Vodă, cetăţean de onoare al municipiului Sighişoara (RadioSon Sighişoara) […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes