Business Event, petrecerea anului la Sighişoara

logo zi-de-ziAproximativ 300 de persoane au participat sâmbătă seară la Business Event 2014, bal organizat de Consiliul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Sighişoara, ajuns în acest an la cea de-a treia ediţie. Oameni de afaceri, familiile acestora şi invitaţi din sectoare diverse de activitate au lăsat grijile deoparte timp de câteva ore pentru a se simţi bine şi socializa într-un mediu pe cât de select, pe atât de ospitalier cu toţi participanţii.

Chetă pentru Veronica

Una din principalele gazde a fost Neagu Minoriu, preşedintele Consiliului Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Sighişoara, care le-a propus participanţilor să contribuie la soluţionarea unui caz medical al unei fetiţe în vârstă de opt ani de ani din municipiu. „Am dorit ca acest eveniment să fie de o calitate superioară, fapt pentru care am făcut eforturi alături de colectivul restaurantului „Imperial.” Ne bucurăm de prezenţa unor invitaţi speciali, solistul Aurel Tămaş, Ilie Nicolov şi grupul Compact. Sper să fie o seară de neuitat. În general, acest eveniment nu e unul caritabil, ci e organizat pentru ca oamenii de afaceri şi colaboratorii lor să se întâlnească şi să socializeze. Totuşi, pentru că avem în oraş o fetiţă pe nume Veronica, iar cazul ei a fost destul de mediatizat, având nevoie de o intervenţie chirurgicală în străinătate, care necesită o sumă mare de bani, organizăm o chetă pentru a o ajuta pe Veronica”, a afirmat Neagu Minoriu.

40 de firme cu o singură voce

Consiliul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Sighişoara funcţionează de trei ani, din dorinţa de a reprezenta interesele societăţilor mai mici în relaţiile cu autorităţilor locale, şi nu numai. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes