Accident pe E60. O persoană și-a pierdut viața

logo-punctulPurtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, a declarat pentru AGERPRES că din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs din cauza TIR-ului care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed. ’TIR-ul circula în direcţia Târgu Mureş-Sighişoara şi, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar. În urma coliziunii o persoană şi-a pierdut viaţa, iar una a fost transportată la spital pentru investigaţii’, a precizat reprezentantul IPJ Mureş. (citeşte articolul complet)

Nota redacţiei: Accidentul din 22 ianuarie s-a produs în Nadeş şi este al şaptelea eveniment rutier cu consecinţe grave de la 1 ianuarie încoace pe drumurile din zona Sighişoara. (Ne referim aici doar la accidentele despre care au apărut informaţii în presă) Deci câte un accident la fiecare trei zile. O situaţie îngrijorătoare, am zice noi:

20 ianuarie – un bărbat este grav rănit după ce a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni din Albeşti (cauza – neacordare de prioritate la trecerea pietonilor)

17 ianurie – un taxi este spulberat de remorca unui autotren la intrarea în Sighişoara, pe str. Nicolae Filipescu; doi oameni sunt grav răniţi; şoferul autotrenului părăseşte locul accidentului (cauza – viteza excesivă în curbă)

13 ianuarie – în Daneş un şofer beat se izbeşte cu maşina de un camion plin cu lemne care la rândul lui derapează şi se răstornă, fiind la un pas de a dărâma casele unor localnici (cauza – conducere sub influenţa alcoolului şi viteză excesivă)

10 ianuarie – tot în Daneş, un şofer iese cu maşina de pe şosea şi se izbeşte de un utilaj agricol aflat în câmp; rezultatul – doi răniţi grav (cauza – neatenţia la volan, potrivit Poliţiei)…

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Accident pe E60. O persoană și-a pierdut viața”

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes