Staţia de epurare, investiţia anului 2014 la Sighişoara

logo zi-de-ziConsiliul Local al municipiului Sighioara se va întruni joi, 30 ianuarie, de la ora 12.00, într-o şedinţă extraordinară care are ca subiect dezbaterea şi aprobarea bugetului municipiului Sighişoara pe anul 2014. Potrivit proiectului de buget făcut public pe site-ul Primăriei, în anul 2014 municipiul Sighişoara va avea un buget de 53,4 milioane lei la capitolul „Venituri” şi 62,5 milioane lei la capitolul „Cheltuieli”. Informaţii suplimentare despre bugetul din 2014, dar şi despre principalele investiţii prevăzute a fi derulate în acest an am obţinut de la Ioan Dorin Dăneşan, primarul municipiului Sighişoara.

Reporter: Primăria municipiului Sighişoara este prima unitate administrativ-teritorială din judeţul Mureş care are în dezbatere publică bugetul pe anul 2014. Cărui fapt se datorează acest lucru?

Ioan Dorin Dăneşan: Ne-am pregătit din timp pentru bugetul pe 2014. Ca şi în anii trecuţi, indiferent de ceea ce hotărau cei de la centru, întocmeam un buget preliminar care poate să fie ulterior modificat în funcţie de priorităţi. Astfel, ştim clar, în mare, cam ce cheltuieli avem, mă refer la iluminat, curăţenie, funcţionarea şcolilor, grădiniţelor, alte instituţii subordonate. Ştiind cheltuielile din anii trecuţi şi gradul de colectare a taxelor, am reuşit să facem acest buget preliminar. Ulterior, dacă va fi cazul, vom putea decide modificări, în funcţie de priorităţile care apar, şi desigur de iniţiativele consilierilor. (citeşte articolul complet)

Referinţe:

Bugetul local supus dezbaterii publice (RadioSon Sighişoara)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes