Sala Polivalentă în pericol

radioson-300x115Acoperişul Sălii Polivalente “Radu Voina” ar putea fi în pericol să se prăbuşească dacă va fi menţinută soluţia actuală de realizare a lucrărilor de reparaţii, a susţinut arhitectul Tuli Coloman citat de postul RadioSon Sighişoara. Declaraţia a fost făcută în şedinţa Consiliului local Sighişoara din 19 decembrie la dezbaterea Proiectului de hotărâre privind însuşirea şi aprobarea parametrilor tehnico- economici şi a detaliilor de execuţie, pentru obiectivul de investiţii „Reparaţii capitale la acoperişul sălii de sport Radu Voina a Municipiului Sighişoara”. Arhitectul a arătat că soluţia actuală de realizare a lucrărilor de reparaţii este greşită; proiectul de construire a Sălii Polivalente “Radu Voina” a fost bun, dar lucrările nu au fost executate corespunzător. „ Nu se găseşte procesul verbal de preluare a lucrărilor, nu se găseşte documentaţia, iar la sală lipseşte stratul de difuzie şi una s-a scris în proiect şi alta s-a făcut efectiv. Acum proiectul pentru realizarea lucrărilor nu este bun, iar la sală pot apărea probleme grave“ a mai declarat arhitectul citat de RadioSon. Şi arhitectul-şef al municipiului, Ioan Velicu a arătat că în loc de şapă de 12 cm s-a turnat beton de 40 cm, iar în aceste condiţii ar putea apărea probleme la schimbul termic. Acesta este motivul pentru care s-a decis stoparea oricărui demers sau lucrare la Sala Polivalentă “Radu Voina” până când arhitecţii se vor pune de acord asupra unui proiect sigur pentru cei ce vor participa la competiţii sau la antrenamente în sală.

Vezi Proiect de hotărâre privind însuşirea şi aprobarea parametrilor tehnico- economici şi a detaliilor de execuţie, pentru obiectivul de investiţii „Reparaţii capitale la acoperişul sălii de sport Radu Voina a Municipiului Sighişoara”

Referinţe:

Nu sunt bani pentru reparaţiile la acoperişul Sălii Polivalente “Radu Voina” (Sighişoara Freelance Reporter – martie 2013)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes