Ionela Balaş, a doua viaţă alături de femeile democrat-liberale

logo zi-de-ziA trecut cu bine, în urmă cu zece ani, peste un moment de răscruce în viaţa personală şi profesională, învingând cancerul după o luptă deloc uşoară. A decis apoi că e momentul să se implice mai activ în viaţa comunităţii şi astfel a intrat în politică. În prezent, Ionela Balaş este o femeie de afaceri de succes care a găsit echilibrul între viaţa de familie, cariera profesională şi cea politică. Recent, în 4 noiembrie, sighişoreanca în vârstă de 49 de ani a fost aleasă preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat Liberal (OFPDL) Mureş, funcţie din care intenţionează să realizeze cât mai multe activităţi pentru comunitate şi o schimbare în bine a societăţii.

Reporter: Felicitări pentru alegerea în funcţia de preşedinte al OFPDL Mureş. Care e noua structură a echipei pe care o conduceţi?

Ionela Balaş: Sunt foarte mulţumită că am o echipă puternică, alcătuită din doamne tinere cărora le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor şi şi se implică.  (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes