Vom plăti pentru parcare

logo-jsrAşa cum s-a hotărât prin hotărâre de Consiliu Local vom plăti pentru a parca în centrul oraşului. Societatea care administrează parcările publice din municipiu a pus la punct detaliile de organizare astfel încât de la 1 noiembrie sistemul să fie funcţional. Aşadar vom plăti pentru a parca pe străzile:Ilarie Chendi, Nicolae Bălcescu, Hermann Oberth,1 Decembrie 1918, Octavian Goga, Anton Pann, General Grigorescu şi Griviţei. (citeşte articolul complet)

Într-un comentariu la articolul De la 1 noiembrie parcarea nu va mai fi gratuită (RadioSon Sighişoara via Sighişoara Freelance Reporter), o cititoare ne oferă un link către detaliile despre plata parcării prin SMS în Sighişoara: http://www.tpark.ro/sighisoara/info/parcare-sms.html.

Astfel, potrivit site-ului, pentru o parcare de 60 minute autoturisme trimiteţi un SMS cu mesajul “321 nr. maşină” la numărul 7420 (Tarif: 0,35 euro + TVA pentru Orange, Vodafone, Cosmote)

Pentru o parcare de o zi autoturisme trimiteţi un SMS cu mesajul “322 nr. maşină” la numărul 7420 (Tarif: 1.1 euro + TVA pentru Orange, Vodafone, Cosmote)

Pentru o parcare de 60 minute autocare trimiteţi un SMS cu mesajul “323 nr. maşină” la numărul 7420 (Tarif: 1.1 euro + TVA pentru Orange, Vodafone, Cosmote)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Vom plăti pentru parcare”

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes