Show aviatic pe cerul Clujului (+ galerie foto)

logo-digi24Spectacol pe cerul Clujului în acelaşi loc unde preşedintele Senatului a fost primit cu fluierături. 10.000 de spectatori au venit să vadă demonstraţia aeriană susţinută la aeroportul Cluj-Napoca de o echipă de piloţi de elită. Astfel, aviatorii au sărbătorit inaugurarea noii piste a aerogării. Zborul cu aproape 400 de kilometri pe oră executat de piloţii Aeroclubului Român şi acrobaţiile la mică înălţime au cucerit pe loc inimile spectatorilor. „A fost o evoluţie de acrobaţie individuală şi eu şi colegii mei facem asta de fiecare dată când este nevoie. Am executat foarte multe figuri acrobatice (…) multe răsuciri, tonouri se numesc, loopinguri, urcări pe verticală, zbor pe o aripă şi tot ce înseamnă acrobaţie superioară”, a spus George Rotaru, directorul Aeroclubului Român. (citeşte articolul complet)

Articole pe aceeaşi temă: Noua pista a aeroportului clujean, inaugurata intr-un ghiveci de rugaciuni, zgomot de mig-uri si muzica tehno (Ziar de Cluj)

Vedeţi mai jos o galerie foto de la eveniment realizată de corespondentul Sighişoara Freelance Reporter, Gabriela Maier:

This slideshow requires JavaScript.

Foto: Gabriela Maier

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes